På Horsters Kafe og catering vil du oppleve et hyggelig kafèmiljø. Her kan du blant annet nyte smørbrød, bagetter, varm lunsj og hjemmebakst. Du finner oss i Kirkegata 24, Lillehammer.

Kafeens åpningstider:

Mandag til fredag kl. 09.00 – 16.30. Lørdag og søndag stengt. 

Kontaktinfo Horsters:

Tlf: 404 37 319 / mail: horsters@lipro.no

 

Catering – for privatkunder og bedrifter

Vår catering leverer bl.a. koldtbord, tapas og velsmakende kaker til bedriftsseminar, fødselsdag, bryllup, dåp og fest. Ønsker du smørbrød og snitter til sammenhenger der mange er samlet, har vi et godt utvalg å tilby.  se http://www.horsterscatering.no/ 

Bedrifter kan inngå fast lunsjavtale, bestille møtemat og selvfølgelig kaker til markering av spesielle anledninger. Ta kontakt med oss eller se http://www.horsterscatering.no/ 

 

Veileder Tove Håkenstad
  • Ønsker du å bestille lunsj eller catering. Ta kontakt med:  Tove Håkenstad for Horsters, Tlf.404 37319 eller Mail: horsters@lipro.no.
Del denne siden

Hva vi kan tilby deg fra - Kafe Sør

Kafe Sør holder til i kjernen av Søre Ål bo og service senter. På Kafe Sør er det et trivelig miljø, og daglig tilbyr kafeen sunn, næringsrik og hjemmelaget middag.  Kom gjerne innom oss i Hamarveien 57 for en kaffe eller middag.

Kafeens åpningstider:

Mandag – fredag kl. 10:30 – 14:30
Middag serveres mellom kl. 13.30 – 14.30.

Kontaktinfo:

Petra Lunde: tlf: 489 51 845, mail: petra@lipro.no

 

Arbeidsplassen

Kaféen er en opplæringsarena for mennesker på vei ut i ordinært arbeid. Her får de opplæring og oppfølging slik at de får økt kompetanse og ferdigheter. Vi jobber for at alle får brukt sine ressurser, utnyttet sitt potensial og forfulgt sine interesser og drømmer. Målet etter endt opplæring er ordinært arbeid med eller uten tilrettelegging.

Vi tror det finnes en jobb for alle, det gjelder bare å finne den riktige jobbmatchen.

Veileder Petra Lunde
  • Ønsker du å bestille lunsj eller catering. Ta kontakt med: Petra Lunde for Kafe Sør.

    Telefon: 489 51 845
    petra@lipro.no