Den jobben klarer jeg!

få bedre resultater med en jobbspesialist!

Om AFT

AFT passer for deg som trenger støtte i prosessen med å komme tilbake til arbeidslivet, og finne en jobb du vil trives med. Tiltaket skal tilpasses dine behov, ut fra mulighetene på arbeidsmarkedet

 

Er du av en eller annen grunn utenfor arbeidslivet akkurat nå, mens du egentlig ønsker deg et yrkesaktivt liv?
Vi i Lipro Kompetanse vet at ulike mennesker har ulike behov. Derfor har vi fokus på å skreddersy tilbudet til jobbsøkeren for best mulig personlig utbytte.

I Lipro Kompetanse har vi et stort faglig miljø som drar nytte av hverandres kompetanse og kunnskap. Vi jobber både individuelt og i grupper, og vår styrke er å utvikle og levere fleksible løsninger tilpasset den enkelte.

Gjennom tiltaket AFT (Arbeidsforberedende trening) tilbyr vi kartlegging av ønsker og arbeidsevne, jobbaktiviteter, karriereveiledning og kompetanseheving for å dekke gapet mellom ønsket jobbsituasjon og nå-situasjon. Sammen med deg arbeider vi for at du skal nå dine mål med mindre motstand, og bli mer bevisst på:

– dine styrker; kompetanse, erfaring og interesser

– yrkesretning; hvilke jobber som passer for deg

– hvilke mål du har, og hva som skal til for at du når dem

 

På veien mot et yrkesaktivt liv vil vi også tilrettelegge for jobbaktiviteter som bedriftsbesøk og arbeidspraksis. Dette kan tilbys ved å matche dine karriereønsker med behov for arbeidskraft i det lokale næringsliv. For jobbsøkere med behov for en forsiktig start, kan våre avdelinger tilby praksis innen; kafé, catering, snekkerverksted, kreativt håndverk, service/vaktmester og vedproduksjon. Vår erfaring er at det etter en periode utenfor arbeidslivet er viktig å komme ut på arbeidsmarkedet igjen, etablere seg på nytt, bygge nettverk og få en god relasjon til arbeidsgiver som kan gi gode refaranser ved et eventuelt nytt jobbskifte.

Vi holder til i lyse fine lokaler i Smestadvegen 27 (Lillehammer-nord).

Ønsker du bistand på vei ut i jobb eller utdanning? 

Ta kontakt med ditt lokale NAV kontor og be om å bli søkt inn til oss i Lipro Kompetanse AS.

 

Slik jobber vi for å bistå og hjelpe deg!

AFT

AFT betyr - Arbeidsforberedende trening.

VTA

VTA betyr -
Varig tilrettelagt trening.

Lærekontoret

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Våre eiere og samarbeidspartnere

Med trening er alt mulig!

Å få seg den jobben du vil ha, kan noen ganger føles som å fly til månen. Vi har erfart at det hjelper å trene, derfor vet vi at det nytter. Se hvordan du kan komme videre på din reise,…

La oss hjelpe deg igang!

Når tålmodigheten forsvinner, er vi der og hjelper deg til å se mulighetene som er igjen. Ingenting er «dumt» eller «håpløst» før du gir opp. Vi har trening i å holde motet oppe!